Vejrudsigt: weekend med skyer og regn

Fredag og i weekenden kommer der skyer og regn, men også mulighed for sol

Se vejret på vejret.dk

Det ustadige efterårsvejr fortsætter og flere fronter skal passere landet de kommende dage

Regn og byger fredag, men opklaring sidst på dagen
Mest skyet vejr med regn og byger. I Nordjylland er der også risiko for hagl og torden frem til midt på formiddagen. Fra i eftermiddag klarer det op fra vest og Jyderne kan også se frem til lidt eller nogen sol og kun enkelte byger, mens det dagen igennem vil være gråt og snusket med byger mod øst.

Temperaturerne kommer op mellem 10 og 12 grader og vinden bliver jævn til frisk fra sydvest.

Fra i nat breder et mere mere massivt regnvejr sig fra sydvest. Temperaturerne falder til mellem 5 og 10 grader og vinden bliver svag til jævn fra syd og sydvest.

Ustadigt weekendvejr
Lørdag starter med regn og gråvejr til hele landet, men ud på eftermiddagen klarer det op fra vest og de nordvestlige egne får derfor lidt eller nogen sol. Temperaturerne kommer op mellem 10 og 12 grader, mens vindforholdene bliver rolige.

Først på natten til søndag mest tørt, men efterhånden breder et nyt regnvejr sig fra vest. Temperaturerne falder til mellem 8 og 11 grader mens vinden frisker op fra syd og bliver jævn til hård.

Søndag bliver en rigtig regnvejrsdag med kun enkelte ophold og huller i skydækket over de centrale dele af landet. Temperaturerne kommer op mellem 10 og 12 grader. Vinden bliver frisk til hård med kuling ved kysterne, mest fra sydvest.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere