Vejrudsigt: Skyet med lidt regn eller byger

Det bliver overvejende skyet med mulighed for lidt regn eller byger især i den vestlige del af lande

Se vejret på vejret.dk

Vejret i dag
Hertil morgen kl. 06:00 er det skyet og det regner enkelte steder i Nord- og Midt-sjælland samt i Jylland. Ellers er det mest tørt og morgentemperaturerne ligger 5 og 10 graders varme.

Det bliver en overvejende skyet dag med mest tørt vejr i den centrale og østlige del af landet, og der kan en overgang blive lidt plads til solen. I de vestlige egne bliver det skyet og en relativ svag front kaster lidt regn eller byger af sig det meste af dagen. Dagtemperaturerne kommer op mellem 8 og 10 grader. Vinden bliver let til frisk fra vind fra syd og sydvest, dog først på dagen stedvist op til hård vind ved den jyske vestkyst.

I aften og i nat
I aften og i nat holder det efterhånden tørt i hele landet, men fortsat skyet og lokalt kan det dannes tåge eller dis. Nattemperaturerne når ned mellem 2 og 6 grader, lunest ved kysterne. Vinden aftager i løbet af aftentimerne og bliver svag til jævn fra sydvest og nordvest.

Weekendens vejr fortsætter i samme stil som i dag med overvejende skyet og mest tørt vejr, da den milde og ret fugtige luft fortsat strømmer indover landet fra vest.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere