Vejrudsigt: Regn på valgdagen

Til formiddag regn til store dele af Jylland, men i eftermiddag regn i perioder til Fyn og Sjælland

Se vejret på vejret.dk

Vejret i dag
Hertil morgen kl. 06:00 er det overvejende skyet og det regner mange steder i Jylland, mens det forsat holder tørt på Fyn, Sjælland og Øerne. Morgentemperaturerne er relative lune med temperaturer omkring 6 graders varme, og vinder er svag til stedvist frisk fra sydvest og nordvest.

I løbet af eftermiddagstimerne svækkes fronten og den trækker længere mod sydøst. Dette giver perioder med regn i eftermiddagstimerne til Fyn, Sjælland og Øerne, og sidst på eftermiddagen efterhånden også på Bornholm. I eftermiddagstimerne klare det op fra nordvest og det holder tørt med lidt eller nogen sol til Nord- og Midtjylland. Dagtemperaturerne når op mellem 5 og 8 grader, og vinden bliver svag til frisk fra sydvest drejende til nordvest.

I aften og i nat
I aften endnu skyet vejr og perioder med regn i de sydlige og østlige egne, ellers tørt og ret klart vejr. I nat efterhånden klart vejr i hele landet, men lokalt kan der dannes tåge. På Bornholm forsat regn. Nattemperaturerne når ned mellem 3 graders frost og 5 graders varme, lunest ved kysterne. Vinden er svag til jævn fra nordvest og vest.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere