Vejrudsigt: Solrigt, men køligt

En relativ solrig dag, men mod øst efterhånden skyet og der kommer regn især på Bornholm

Se vejret på vejret.dk

Vejret i dag
Hertil morgen kl. 06:30 ligger temperaturerne godt under frysepunktet i stort set hele landet og vejene kan derfor være glatte når man bevæger sig ud i morgentrafikken. Det er det klare vejr, den svage vind og den kolde polarluft som strømmer indover landet, der har medvirket til de lave temperaturer.
Ellers klart og tørt vejr her i morgentimerne.

Det bliver en relativ flot og solrig dag med lidt eller nogen sol, men det bliver ret køligt med dagtemperaturer der langsomt stiger til mellem 2 og 5 graders varme. I løbet af dagen skyer det dog efterhånden til i de vestlige og østlige egne, og der kommer regn især på Bornholm.
Et lavtryk bevæger sig ned gennem Nordsøen og de tilhørende fronter trænger indover de vestlige egne med skyet, men tørt vejr. Samtidig bevæger et lavtryk og de tilhørende fronter sig op over de sydlige og østlige egne, og vil kaste mere skyet vejr og nedbør af sig i eftermiddag. Vinden bliver svag til jævn fra sydøst og nordøst, dog op til frisk vind langs den jyske vestkyst.

I aften og i nat
I aften og i nat fortsat mest tørt og klart i Midt- og Vestjylland, mens resten af landet for overvejende skyet vejr og der komme regn eller slud. Nattemperaturer ned mellem frysepunktet og 3 graders frost i den vestlige del af landet, mens den østlige del af landet får nattemperaturer mellem 0 og 4 graders varme. Vinden bliver svag til frisk mest fra nordøst.

Anna Grube - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere