Vejrudsigt: gråvejr og smådryp

Snusket og koldt efterårsvejr med grå og tunge skyer, de heldige får dog enkelte solstrejt

Se vejret på vejret.dk

De sydvestlige landsdele har denne morgen let frost og delvist klar himmel. I andre dele af landet er der et par plusgrader. Lette byger kan give morgenregn lokalt i den nordlige halvdel af Jylland

Gråvejr med smådryp
Selvom de sydlige og sydvestlige landsdele først på formiddagen får klart vejr, vil skydækket her også som i resten af landet ellers blive ret massivt fra omkring middag.

Det vil også kunne smådryppe fra lette byger over de nordlige egne fra morgenstunden frem til i eftermiddag, hvorefter det holder tørt.

En kold vind fra nord sørger for at temperaturerne ikke kommer over 4 til 6 grader i dag og først op ad formiddagen slipper frosten sig tag i Sydvestdanmark. Den nordlige vind bliver omkring let til frisk.

Fra i eftermiddag vil det klare op i Nordvestjylland.

Tør nat med nattefrost mod vest
I nat holder det tørt og over den vestlige del af Jylland bliver det mest klart vejr og derfor vil temperaturerne også falde til nogle grader under frysepunktet.

I resten af landet vil temperaturerne ligge mellem 1 og 4 grader, mens det bliver overskyet. Vinden bliver let til jævn fra omkring nordøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere