Vejrudsigt: kølig, men tør weekend med sol søndag

Mest tørt vejr til weekenden. Fredag og lørdag mest skyet mens søndag bliver kølig men solrig

Se vejret på vejret.dk

Kølig luft strømmer ind over landet fra Skandinavien. Det bliver mest tørt men noget skyet fredag og lørdag. Efterhånden passerer svag en koldfront landet og søndag bliver kølig men klar og natten til mandag går en omgang gedigen nattefrost i møde

Mest overskyet fredag med lidt sol
Ret overskyet i hele landet, dog sniger en opklaring sig ind fra nordvest og når at give sol til de nordvestligste egne. I resten af landet bliver det ret fugtigt og temperaturerne kommer op mellem 4 og 6 grader mens vinden bliver svag til jævn fra omkring nordøst.

Natten til lørdag falder temperaturerne til mellem -1 og 3 grader og det bliver mest overskyet med enkelte huller i skydækket. Der kan være enkelte lette sne-, regn- eller sludbyger men de fleste steder holder det tørt og vinden bliver svag.

Weekendvejret
Lørdag starter overskyet, men efterhånden klarer det op fra nordvest over den nordlige halvdel af Jylland. Det holder mest tørt, men luften er endnu fugtig. Temperaturerne kommer op mellem 4 og 9 grader, varmest bliver det mod vest. Vinden bliver først svag til jævn, men tiltager efterhånden og bliver jævn til hård fra nordvest og vest.

Natten til søndag bliver klar og temperaturerne falder til mellem 0 og 3 graders varme. Vinden tiltager og bliver frisk til hård med stedvis kuling fra nord og nordvest. Chillfaktoren kommer i de vestlige landsdele ned omkring -10 grader.

Søndag bliver en kølig og klar dag med masser af sol og temperaturer der ikke kommer over 3 til 4 grader. Samtidig bliver vinden jævn til frisk og stedvist hård fra nord, så det kommer til at føles som mellem -4 og -7 grader uden for dagen igennem.

Natten til mandag bliver det fortsat klart og temperaturerne falder til mellem -5 og 0 grader. Samtidig bliver vinden jævn til frisk fra nord og dette giver et windchill på mellem -8 og -14 grader.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere