Vejrudsigt: Solen kommer senere

Selvom dagen starter med kedeligt og vådt vejr får vi alle glæde af en opklaring fra nordvest

Se vejret på vejret.dk

En svag koldfront bugter sig først på dagen op over landet og giver finregn og snusket vejr. Efterhånden som fronten trækker mod sydøst vil det i løbet af onsdag klare op og bliver solrigt samtidig med at vinden tiltager hastigt frem til torsdag hvor vi har en storm i vente

Diset, gråt og med finregn først på dagen, men op ad dagen får vi sol
Dagen starter med regn- eller finregn flere steder og det kan også være diset. Fra sidst på formiddagen klarer det op fra nordvest og opklaringen breder sig i løbet af dagen til hele landet så det mest bliver solrigt, dog med enkelte byger ind imellem.
Temperaturerne kommer op mellem 4 og 6 grader, mens vinden bliver frisk til hård fra vestlige retninger. I løbet af dagen vil den tiltage og i aften nå kulingstyrke flere steder.

Blæsende eller byger i nat
Skydækket bliver i nat vekslende med byger rundt omkring og sidst på natten trækker mere intense byger ind fra nordvest.
Temperaturerne vil ligge mellem 2 og 6 grader og vinden bliver ved med at tiltage til en hård vind til hård kuling fra omkring nordvest efterhånden som torsdagsstormen begynder at nærme sig.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer