Nytårsvejret: mest tørt, men noget blæsende nytårsnat

Det holder tørt til når raketterne skal fyres af, men det blivet noget blæsende fra syd og sydøst

Se vejret på vejret.dk

Der strømmer fortsat mild luft ind over Danmark fra syd og sydvest og flere fronter passerer i den forbindelse i løbet af den kommende periode. Nytårsaften holdet det tørt, først sidst på natten til 1. januar trækker et regnvejr dog ind fra vest

Sol første halvdel af mandag, herefter skyet og regn
Mandag formiddag vil der være lidt eller nogen sol i store dele af landet, men fra i eftermiddag bliver det mere skyet og et regnområde trækker ind over landet fra nordvest. Temperaturerne kommer op mellem 3 og 7 grader, mens vinden tiltager fra syd og sydvest og bliver jævn til hård og med kuling ved kysterne.

I aften og i nat vil det en overgang regne, hvorefter der kommer opklaring. Temperaturerne falder til mellem 0 og 5 grader og vinden bliver frisk til kuling med stormende kuling ved Vestkysten fra syd.

Tørt men blæsende nytårsaftensdag
Nytårsaftensdag kan der først på dagen være enkelte solstrejf til de heldige, men det bliver i det store hele gråvejr. Til gengæld holder det tørt i hele landet og temperaturerne vil ligge omkring 4 til 7 grader. De vestlige egne får noget diset vejr med nedsat sigtbarhed. Vinden bliver frisk til hård fra syd og sydvest.

Nytårsaften og frem til ud på natten vil det endnu være overskyet, men det holder fortsat tørt og disen over Jylland vil gå i opløsning så man også hér kan få glæde af raketterne kl 12. Temperaturerne holder sig mellem 2 og 7 grader og vinden bliver frisk til hård fra omkring syd, så man skal være påpasselig når raketterne affyres.

Mild start på det nye år

Vejret bliver fortsat mildt og omskifteligt i starten af det nye år. Nytårsdag skal et regnvejr passere landet men herefter kommer der opklaring.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer