Annonce:
Annonce:

Vejrudsigt: rengvejr fredag, men lidt sol til weekenden

Det milde og ustadige vejr fortsætter. I løbet af fredag trækker regnvejr ind over landet

Annonce:
Følg Samfund

Se vejret på vejret.dk

Danmark ligger i en mild sydvestlig strømning og i den kommende periode vil flere fronter passere hvorfor vejret bliver omskifteligt og til tider temmelig vådt.

Gråvejr og regn fredag
Fredag morgen vil det endnu være tørt specielt mod øst, men i løbet af formiddagen trækker en front med regn ind over Danmark fra vest og i eftermiddag vil det regne over Jylland og på Fyn og senere også Sjælland og øerne. I aften når regnen også Bornholm og det vil være vådt i hele landet.

Temperaturerne vil ligge omkring 5 til 7 grader og vinden vil i løbet af dagen som fronten passerer tiltage og dreje mod sydlige retninger med vindstyrker mellem en jævn til hård vind.

Annonce:

I løbet af natten til lørdag vil regnen aftage en smule, mens det fortsat vil være overskyet. Temperaturerne holder sig mellem 3 og 7 grader, mens vinden drejer mod sydvest og bliver jævn til hård og ved kysterne op til kuling.

Perioder med sol lørdag, men stedvise byger
Lørdag bliver vejret blæsende og omskifteligt. I løbet af dagen vil der komme opklaring med sol flere steder, men specielt i Nord- og Vestjylland vil det også regne i perioder. Temperaturerne vil ligge mellem 5 og 7 grader og vinden starter mellem frisk og kuling fra sydvest, men aftager i løbet af dagen og bliver let til frisk fra syd og sydøst, dog endnu på til hård ved den jyske vestkyst.

Natten til søndag kommer der atter lidt regn og byger, mest fugtigt bliver det over Vestdanmark. Temperaturerne falder til mellem 2 og 5 grader og vinden bliver let til frisk og stedvist op til hård fra sydøst.

Annonce:

Søndag først regn, men herefter opklaring
Søndag skal et regnvejr passere, det trækker ind fra vest i løbet af morgentimerne og vil frem mod middag ligge over de centrale dele af landet. Fra søndag eftermiddag klarer det op fra vest og holder tørt. Temperaturerne vil ligge mellem 4 og 7 grader, men ud på aftenen falder temperaturerne hurtigere end de foregående dage og der vil natten til mandag være lokal nattefrost.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: