Vejrudsigt: chancer for solskin og mildt

Kulden har flyttet sig væk fra landet så det atter er mildt og der er chancer for sol

Se vejret på vejret.dk

Danmark ligger atter i en mildere strømning og det vinterlige vejr er delvist overstået for denne omgang. Der vil dog i ugens løb stadig være nattefrost med mulighed for lidt sne eller slud og senere på ugen kommer der temmelig regnfyldte perioder, da en stribe kraftige lavtryk er på vej over atlanten og vil sende fronter ind over landet. I første omgang kan vi dog glæde os over en pæn mandag med solskin og tørvejr samt rolige vindforhold

Solskin først på dagen og mildt

Efter en søndag, som gav tiltrængt og pænt solskinsvejr mange steder med milde temperaturer, fortsætter mandagen med samme takter.

Over de østlige egne har der været nattefrost, så der er risiko for glatte veje, mens de vestlige egne mest har haft positive temperaturer gennem natten. Enkelte steder i det midtjyske kan der være dis eller tåge.

Op til 5 graders varme

Temperaturerne kommer i løbet af dagen op mellem 2 og 5 grader og der kommer solskin i perioder til de fleste i landet, dog trækker et skyområdet ind over landet fra sydøst i eftermiddag og breder sig til hele landet ud på aftenen. Sidst på aftenen kan der også helt lokalt falde lidt regn. Vinden bliver svag til jævn fra syd og siden sydøst.

Lidt sne eller slud sidst på natten

I nat mest skyet og først plusgrader, men sidst på natten mellem 0 og 2 graders frost. Der vil kunne falde lidt sne og slud frem mod tirsdag morgen over specielt den nordlige halvdel af Jylland og der kan altså fortsat være glatte veje. Vinden tiltager atter fra sydøst og bliver jævn til frisk.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer