Regn og torden trækker ind over landet

Det flotte forårsvejr afløses af ustadigt vejr da en varmfront skal passere landet

Se vejret på vejret.dk

En varmfront passerer langsomt landet fra sydvest - og i den forbindelse kan vi forvente regn- og måske tordenbyger

Varmfront giver regn og måske torden
I morgentimerne endnu tørt mest med skyet vejr og lidt sol rundt omkring i landet. I løbet af formiddagen bliver det mere skyet og i Jylland vil der kunne komme nedbør fra byger i Midtjylland samt over Fyn. Senere når bygerne også Sjælland og fra over middag kan bygerne være så kraftige at de ledsages af torden. Bygerne bliver dog ret lokale så ikke alle får nødvendigvis regn.

Temperaturerne bliver meget forskellige alt efter hvor man befinder sig i landet. I de nordlige og østlige egne når de blot op mellem 6 og 8 grader, mens varmen får godt fat mod sydvest hvor temperaturerne når helt op mellem 10 og 15 grader. Det meste af landet får dog typisk 9 til 11 graders varme og vinden bliver let til frisk fra sydøst drejende mod øst.

Fra i eftermiddag klarer det op i de sydlige egne og senere resten af landet med lidt eller nogen sol og det vil efterhånden kun regne på Bornholm. I løbet af natten får vi et vekslende skydække og tørt vejr. Temperaturerne til mellem 1 og 4 grader mens vinden bliver let til jævn fra omkring øst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer