Lidt regn først på dagen, men senere opklaring og sol

Weekendvejret bliver temmelig blandet, men vi får i perioder glæde af solen

Se vejret på vejret.dk

En svag koldfront passerer landet fra nordvest i dag og giver perioder med lidt regn og skyet vejr - bag fronten klarer det op og det bliver solrigt. Lørdag vil en højtryksryg give stabilt vejr, men natten til søndag passerer endnu en front som efterfølges af opklaring

Først småregn fredag, senere opklaring
Fredag starter med gråt vejr og småregn de fleste steder, men i løbet af formiddagen klarer det op længst mod nordvest og ud på eftermiddagen har opklaringen bredt sig til det meste af landet og det bliver derved ganske solrigt. På Bornholm bliver det dog skyet med småregn hele dagen.

Temperaturerne kommer op mellem 9 og 13 grader og vinden bliver let til jævn fra vest og nordvest, ved Thy dog op til en frisk vind.

Natten til lørdag bliver det mest klart, men der kan ud på natten lokalt dannes tæt tåge. Temperaturerne falder til mellem 1 og 4 grader og vinden bliver svag til let fra vest.

Blandet vejr lørdag
Lørdag starter med sol over de østlige egne, mens de vestlige egne hurtigt får fortrinvis skyet vejr, omkring Bornholm er der risiko for tæt havgus først på dagen.

Efterhånden bliver det mere skyet også over de østlige egne og sidst på dagen trækker en front med regn ind over landet fra vest. Temperaturerne kommer op mellem 10 og 13 grader. Vinden vil tiltage fra sydvest og blive jævn til frisk og ved Thy op til hård - og ved kyster med pålandsvind må man generelt regne med at temperaturerne ikke bliver to-cifrede.

Natten til søndag vil det først regne en smule, men senere holder det tørt med et vekslende skydække. Temperaturerne falder til mellem 4 og 7 grader mens vinden bliver jævn til hård fra vest og sydvest.

Bygevejr søndag
Søndag kommer der lidt eller nogen sol, men også byger ind imellem. Temperaturerne kommer op mellem 8 og 12 grader og vinden bliver frisk til hård med op til kuling ved kysterne fra vest.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer