Vejrudsigt: Sne og slud til hele landet

Et nedbørområde med slud og sne trækekr ind fra vest, og det bliver for en stund vinterligt

Se vejret på vejret.dk

Et frontområde med både regn, slud og sne skal passere landet i løbet af mandag, hvorfor vi får vinterens første dag med mere regulære snefald, men det vil fortsætte med at være forholdsvis mildt så sneen bliver ikke liggende længe

Regn, slud og sne er på vej

I løbet af formiddagen trækker et større nedbørområde med regn, slud og sne ind over Vestdanmark og breder sig videre mod øst. De sydvestlige egne får mest regn og slud, mens resten af landet får slud eller sne fra omkring middag og der kan flere steder forekomme fygning.

Temperaturerne ligger fra morgenstunden omkring eller nogle grader under frysepunktet, men i løbet af dagen får de sydlige egne enkelte plusgrader mens resten af landet får vil have temperaturer omkring frysepunktet. Ud på eftermiddagen kommer der opklaring mod vest, men det bliver efterhånden også diset. Der vil når dagen er omme fortsat ligge sne nogle steder.

Vinden tiltager en overgang fra sydøst og blive jævnt til hård, men i aften aftager vinden atter og ud på natten bliver det stille.

I nat bliver det gråt og flere steder meget diset. Temperaturerne vil ligge mellem et par frostgrader og et par plusgrader med lidt regn hist og her og der vil være glatte veje.

de kommende dage bliver det mere mildt, men ikke i samme grad som den foregående periode.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer