Vejrudsigt: Flot dag

I nat har det været rigtig koldt, men det bliver en solrig dag

Se vejret på vejret.dk

Højtryk giver flot, men køligt vejr
Et højtryk glider i dag ind over Danmark og stabiliserer vejret, så vi får en solrig dag, men endnu med ret moderate temperaturer. I morgen trækker højtrykket videre mod øst, men det bliver endnu med solskin. Lørdag skal en svag front passere Danmark med skyer og lidt regn, herefter klarer det op med lidt lunere temperaturer.

Kold morgen
Det er skyet flere steder i Jylland, men ellers ret solrigt til morgen. Temperaturerne er dog lave og ligger mellem -0,6 og pliús 5,3 grader. Vinden er svag til let fra skiftende retninger, i Nordjylland blæser der op til en frisk vind fra vest.

Skyer til formiddag men efterhånden en del sol
Der vil flere steder være noget skyet til formiddag, men op ad dagen vil solen få overtaget, da højtrykket nedbryder skydækket. Der vil dog endnu være høje skyer som slører solen noget. Temperaturerne vil ligge mellem 9 og 13 grader, og det bliver ret stille med en let til jævn vind mest fra vest. Ved Skagerakkysterne dog op til en frisk vind.

Endnu en kold nat
Det bliver klart i nat og dette kombineret med den kolde luftmasse, der ligger over Danmark giver os utrolig lave temperaturer igen i nat for maj måned med mellem minus 3 og 0 grader, lokalt måske endnu koldere. Vinden bliver svag til let fra skiftende retninger.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer