Vejrudsigt: solrigt og op til 7 grader

Det bliver solrigt og ikke særlig blæsende, temperaturerne kommer op mellem 4 og 7 grader

Se vejret på vejret.dk

Flotte solskinsdage og to-cifrede temperaturer, men weekenden byder på sne
Et højtryk syd for landet stabiliserer vejret først på ugen. Det vil bevæge sig mod sydøst og sender lunere luft ind over os frem til og med onsdag hvor vi vil nå to-cifrede temperaturer flere steder. Herefter trækker kølig luft ned over landet fra nordøst og temperaturerne falder markant frem til sidst på ugen og i weekenden vil et snevejr trække ind over landet.

Solrig dag og ret stille
Mandag bliver en solrig dag og allerede fra morgenen er skinner solen i stort set hele landet, enkelte steder har den kolde nat givet anledning til dannelse af rimtåge og der kan også være isglatte veje. Temperaturerne ligger mellem minus 3,9 og plus 2,4 grader mens vinden er svag til jævn fra sydvest.

Mest sol over de sydlige egne
Selvom det bliver en solrig dag i, vil der fra omkring middag også være perioder med en flere skyer over den nordlige halvdel af Jylland. Temperaturerne når op mellem 3 og 7 graders varme og vinden bliver svag til let i de sydlige og vestlige dele af landet, ved Østersøen og Kattegat op til en jævn vind og ved Skagerak bliver vinden op til frisk fra vest og sydvest.

Klar aften og kold nat
Det klare vejr vil vare ved til ud på aftenen, dog endnu med nogle skyer over det nordlige Jylland. Det bliver ret klart i det meste af natten, men frem mod tirsdag morgen vil det dog blive mere skyet og der kan forekomme lokal rimtåge. Temperaturerne falder i nat til mellem minus 5 og minus 1 grader mens vinden drejer om i syd og sydøst og bliver svag til jævn.

Flot og lun tirsdag
Tirsdag bliver også en solrig dag med temperaturer på mellem 4 og 9 grader og en svag til jævn vind fra syd.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere