Vejrudsigt: Sne mod vest og et par varmegrader

Det bliver i dag kun til enkelte solstrejf mod øst og det sner over det vestlige egne

Se vejret på vejret.dk

Lidt sne i det vestlige Jylland

En front fra det lavtryk som gav en voldsom snestorm i USA forrige Weekend ligger til morgen over de vestlige og sydvestlige dele af Jylland og kaster lidt sne af sig.

I resten af landet er det stort set overskyet med enkelte huller i skydækket mod øst, men det holder tørt. Temperaturerne ligger mellem -2,3 og 0,6 grader og der blæser en svag til jævn, stedvist frisk vind fra sydøst.

Let tøvejr og gråt

I løbet af dagen vil fronten ligge ret stille og kaste ca. 1-2 cm sne af sig over det vestlige Jylland, mens det vil vil holde tørt i resten af landet. Det bliver en dag med overskyet vejr og måske enkelte solstrejf mod sydøst. Temperaturerne vil komme op mellem 0 og 2 grader og noget af den smule sne der falder over Vestjylland vil smelte igen i løbet af dagen. Vinden bliver svag til jævn fra sydøst.

I aften vil det forsat kunne sne en lille smule i Vestjylland og temperaturerne falder til mellem -2 og 1 grader, mens vinden aftager og bliver svag til let fra sydøst.

Det vil holde tørt i nat og være overskyet, temperaturerne holder sig omkring -2 til 0 grader og det bliver stille.

Weekendvejret

Lørdag Mest tørt og ret overskyet med temperaturer op mellem 0 og 2 grader og en ganske svag vind.

Natten til søndag falder temperaturerne til mellem -2 og 0 grader, det er forsat mest skyet og vinden tiltager en smule fra sydvest i det nordvestlige Jylland, mens det bliver ret stille i resten af landet.

Søndag vil et nedbørområde med regn og slud trække ind over de nordlige dele af landet fra omkring middag, temperaturerne stiger til op mellem 0 og 3 grader og vinden bliver svag til let i den sydlige halvdel af landet, mens den bliver jævn og stedvis frisk fra sydvest over de nordlige egne.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere