Vejrudsigt: tørt med lidt sol

Det bliver mest skyet, mens mild luft nærmer sig fra vest

Se vejret på vejret.dk

Tørt og mest skyet

Nemo er navnet på den snestorm som i weekenden hærgede det nordøstlige USA og Canada og nu har det samme lavtryk som gav de store snemængder taget turen over Atlanterhavet. Det ligger nu i Nordatlanten nær Færøerne og Shetlandsøerne og ud over kraftig blæst giver de tilhørende fronter også regn, sne og slud i området.
En længere frontzone i forbindelse med lavtrykket bevæger sig også mod Danmark hen over Nordsøen, men højtrykket mod øst får frontzonen til at stoppe op og gå i opløsning så det vil holde tørt.

Det er torsdag morgen klart i de sydvestlige og centrale dele af landet, mens det andre steder er skyet vejr. Det holder tørt i hele landet og temperaturerne ligger mellem -6,6 og 0,9 grader, køligst er det typisk hvor det har været klart og enkelte steder har det klare kolde vejr også givet anledning til rimtåge. Der blæser en svag til jævn vind fra østlige retninger. I Vestjylland er vinden op til frisk og stedvis hård.

Temperaturer omkring frysepunktet og lidt sol
I dag bliver det mest skyet, men der bliver også plads til lidt sol specielt over det sydlige og østlige egne. Temperaturerne vil med mildningen fra vest nå op omkring frysepunktet eller lige over langs Vestkysten, mens vinden I Vestjylland vil tiltage lidt i løbet af dagen og blive frisk til hård og ellers være svag til jævn i resten af landet.

Nattefrost og skyet vejr
I nat vil det være skyet og der kan være helt lette snebyger, temperaturerne falder til mellem -5 og 1 grader og vinden vil i løbet af natten aftage og blev svag til jævn fra sydøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere