Vejrudsigt: Stille vinterdag med sol af og til

En højtryksryg giver stabilt og stille vejr i dag

Se vejret på vejret.dk

Stille vejr og perioder med sol

En højtryksryg giver stabilt og stille vejr med lidt eller nogen sol, de kommende dage vil højtrykket bevæge sig mod sydøst. Natten til fredag vil en front bevæge sig ind over de vestlige egne for herefter at gå delvist i opløsning. Det bliver herefter lidt mildere.

Rimtåge enkelte steder til morgen

Der er lokal rimtåge flere steder til morgen, bla. på Sjælland og skydækket over landet er vekslende, det er dog fortrinvis skyet. Temperaturerne ligger mellem -7,9 og -0,8 grader og der blæser en svag til let vind fra omkring øst.

Stille vinterdag

Det vil i dag holde tørt og de østlige egne får lidt eller nogen sol, mens de vestlige egne får et mere massivt skydække med kun enkelte solstrejf. Temperaturerne vil nå op lige omkring frysepunktet og vinden og vinden bliver svag til let.

Ret stille nat
Det blive i nat ret skyet og temperaturerne kommer ned mellem -3 og -6 grader, enkelte steder kan det bliver koldere hvor der lokalt er klart. Der vil flere steder kunne dannes rimtåge fulgt af nedsat sigtbarhed. Vinden vil ud på natten tiltage mod vest og ved vestkysten når vinden styrker omkring en frisk, stedvis hård vind.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere