Vejrudsigt: Snevejr over de østlige egne

Det sner til morgen over de østlige egne, efterhånden vil snevejret aftage og det bliver ret stille

Se vejret på vejret.dk

Sne og snebyger først på dagen

Der er i løbet af natten faldet sne over de østlige egne og det sner til morgen over Bornholm. Der falder også sne over det østlige Sjælland, øerne samt en smule over det sydlige Jylland.
Det er overskyet i store dele af landet, dog er der hul i skydækket over Kattegat og i de centrale dele af Jylland. Temperaturerne ligger mellem -0,6 og -3,9 grader og vinden er let til frisk fra nordøst. Windchill effekten vil gøre at det føles som ned mellem -17 og -9 graders frost i morgentimerne.

Aftagende vind og temperaturer lige under frysepunktet

Det vil sne over de østlige egne et stykke op ad formiddagen og vil efterhånden også falde lidt sne flere steder i det østlige Jylland. Op ad dagen vil snevejret dog aftage. Det bliver ret skyet og temperaturerne vil kun nå op omkring -2 til 0 grader. Vinden aftage i løbet af dagen og være svag til jævn omkring middag, ud på aftenen bliver det stille.

Stille nat med let brudt skydække
I nat vil det stort set ikke sne, der kan dog falde helt lette snebyger over de østlige og nordlige egne. Skydækket bliver periodevis brudt, men det vil fortsat være ret skyet. Temperaturerne falder til mellem -5 og -1 grader og vinden bliver svag til let, dog op til en jævn vind ved Østersøen og Skagerak.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere