Vejrudsigt: Iskold morgen, solrig vinterdag

Det har været en kold nat og da det samtidig blæser flere steder kan det føles rigtig koldt

Se vejret på vejret.dk

Flot vinterdag

Et højtryk nord for Danmark sender ret kold luft ind over landet fra nordøst, samtidig har en delvis klar nat givet temperaturer på ned mellem -8 og -1 graders frost. Der blæser en svag til frisk vind, blæsten i kombination med kulden betyder at det kan føles som ned mellem -20 og -10 graders frost når man bevæger sig ud her til morgen.

Der er flest skyer over de nordlige egne og enkelte steder er der også lokale snebyger, men ellers er det klart de fleste steder.

Mest sol mod syd

Dagen bliver ganske solrigt i den sydlige halvdel af landet, de nordøstlige dele af Jylland samt det østlige Sjælland vil kunne få lette snebyger, men ellers holdet det tørt og skydækket bliver vekslende. Temperaturerne når op mellem -2 og -1 grader og vinden bliver let til frisk fra omkring øst. Ud på eftermiddagen vil der komme flere skyer, de sydlige egne får dog stadig nogen sol.

Sne i nat
I nat trækker et snevejr ind over Bornholm og breder sig til det østlige Sjælland, Møn, Lolland og Falster, resten af landet får tørt vejr med kun enkelte huller i skydækket. Temperaturerne falder til mellem -6 og -2 grader og vinden bliver let til frisk fra nordøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere