Vejrudsigt: Snebyger i dag vinterlig weekend

Temperaturerne falder og der vil falde lette snebyger

Se vejret på vejret.dk

Snebyger og kold weekend

Et lavtryk fyldes op over Østersøen, mens et nyt lavtryk nærmer sig den østlige Østersø. Fredag vil der være snebyger flere steder og et snevejr trækker lørdag ind over de dele østlige og nordlige dele af landet lørdag og koldere luft begynde at strømme ind fra øst.

Overskyet og snebyger fredag morgen
Det er skyet i hele landet og der er snebyger enkelte steder fra morgenstunden. Temperaturerne ligge mellem -1,9 og 0 grader, på Bornholm er der dog lige over frysepunktet og der blæser en let til frisk vind fra nordøst.

En del sne i løbet af dagen og temperaturer omkring frysepunktet
Formiddagen byder på en del snebyger over de østlige egne og i eftermiddag vil et mere vedvarende snevejr ramme Bornholm og Østsjælland. Det bliver overskyet og temperaturerne vil nå op omkring eller lige over frysepunktet og vinden aftager noget og bliver bliver svag til jævn fra nordlige retninger.

Nogen opklaring og nattefrost
I nat nogen opklaring over specielt de vestlige egne og temperaturerne falder til mellem -6 og -2 grader og der vil falde lidt sne over det østlige Sjælland og Bornholm, vinden bliver let til frisk fra nord.

Kold weekend med lidt sne

Det bliver frostvejr weekenden igennem med -3 til -1 grader lørdag og ned mellem -6 og -3 grader natten til søndag og søndag vil dagtemperaturerne nå op omkring -3 til -1 grader. Lørdag vil der falde lidt sne over de østlige og nordlige dele af landet, mens der vil falde lidt sne over de nordlige og vestlig egne søndag. Der vil være lidt sol mod vest lørdag, men ellers mest overskyet. Søndag får vi et mere spredt skydække med lidt eller nogen sol. Lørdag bliver vinden svag til jævn og aftager i efterhånden. Søndag bliver ret stille men op ad dagen tiltager vinden fra øst og sydøst og natten til mandag når vi en jævn til frisk og stedvist hård vind fra sydøst.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S

Artiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere