Pænt vejr, men køligere med blæst fra nordøst

Køligere luft og ret kraftig blæst vil dominere de næste dage, men solen vil fortsat skinne

Se vejret på vejret.dk

Vi går et par dage i møde med nogen eller en del sol de fleste steder, men det bliver blæsende fra nordøst og specielt ved nord- og østvendte kyster noget køligere end den foregående perioder

Fortsat pænt vejr, men vinden tiltager

Tørt vejr, og de fleste vil i dag få nogen eller en del sol, men ved Østersøen og i de sydlige landsdele kan det blive mere skyet op ad dagen.

Temperaturerne vil nå op mellem 15 og 20 grader, men i Vestjylland dog måske et par grader varmere mens det på Bornholm ikke bliver varmere end mellem 12 og 15 grader.

Vinden vil tiltage fra nordøst og blive jævn til hård. Ved Østersøen og i Skagerak vil vinden nå kulingstyrker.

Kølig nat
I løbet af natten bliver det efterhånden mere skyet over de centrale og sydlige landsdele, mens de nordlige egne får fortrinvis klart vejr. Temperaturerne falder til mellem 5 og 9 grader og vinden vil fortsat være jævn til hård med op til kuling ved kysterne, hvorfor det kan føles temmelig koldt at opholde sig i blæsten.

Onsdag bliver det fortsat blæsende fra nordøst og yderligere flere grader køligere med blot 10-15 grader. Dette skyldes at koldt luft en overgang vil strømme ind over landet fra nord og øst, men der er fortsat gode muligheder for sol ind imellem.

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/SArtiklen er leveret af Vestas Wind System A/S i samarbejde med Ekstra Bladet

0 kommentarer
Vis kommentarer