Vejrgyser: Kan ende på 12 grader

Den næste uges tid kan vi forvente mildt og lunt vejr. Om der også kommer sol, er for tidligt at sige

DMI forventer ikke, at forårsvejret er kommet for at blive. Se, hvordan vejret bliver den næste måned. Producer: Martin Lorentsen.

Solen er knapt nok nået at forsvinde bag skyerne, før vi igen kan glæde os til forårsagtigt vejr.

De næste syv dage ligger et højtryk nemlig over landet, og det giver milde temperaturer, der kan bringe følelsen af forår frem.

Hvis solen skinner, kan vi få de tocifrede temperaturer at føle, men lægger der sig skyer over landet, bliver det køligere.

- Spørgsmålet er, om solen brænder igennem. Så kan det blive ti til 12 grader, og det er ret lunt, siger Jesper Eriksen, der er vagthavende meteorolog hos DMI

- Hvis vi er uheldige, kan der blive lavthængende skyer, og så kan det kun blive fem til syv grader, men det er stadig mildt for februar.

Skyer eller ej skal man dog ikke forberede sig på regn til haven.

- Temaet for vejret er stort set tørt. Det er lidt drilsk med sol og gråvejr, men vi er sikre på, at der ikke kommer meget nedbør, fortæller Jesper Eriksen.

På grund af årstiden har DMI svært ved at sige, om der rent faktisk kommer sol, men sikkert er det, at man godt kan pakke vinterjakken væk i weekenden.

- Vinterluft er en by i Rusland - i bogstaveligste forstand. Hvis man skal over til den nærmeste kulde, skal man hele vejen til Rusland, lyder det fra DMI's meteorolog.

Se hvordan vejret bliver den næste måned i videoen øverst i artiklen.

20 kommentarer
Vis kommentarer