Vejvrede: Gal russer amok med golfkølle

Mandens raserianfald blev filmet af bilens kamera. Se det herunder

Se manden gå amok med golfkøllen her.

'Man ved aldrig hvornår man får brug for en jernstang' lyder et af de mest velkendte citater fra den danske film 'Terkel i knibe', og en uidentificeret russisk mand er tilsyneladende enig. Han har blot valgt at erstatte jernstangen med en golfkølle.

Det fik et russisk par at føle, da de bragte mandens urin i kog på en vej i det centrale Sankt Petersborg. En mindre uoverensstemmelse i forbindelse med en sammenfletning, og et tryk for meget på hornet, var nemlig mere end manden ville finde sig i.

Hændelsen fandt sted på denne vej i Sankt Petersborg:


 

Derfor trak han i sin røde VW Beetle ind foran parrets bil og afskar dem vejen. Mange bilister havde nok valgt at løse deres uenighed ved at snakke sammen, eller mere realistisk råbe af hinanden, men den russiske havde en mere hårdtslående løsning.

Man ved aldrig hvornår man får brug for en golfkølle, og det var præcis hvad manden hev frem fra bagagerummet og brugte til at smadre det skræmte pars forrude med, inden han satte sig tilbage i bilen og kørte videre som den naturligste ting i verden.

Se det vanvittige golfkølle-angreb over artiklen.


På grund af de allestedsnærværende forrude-kameraer finder mange vanvittige eksempler på russisk vejvrede deres vej til internettet. Her er det e vred bilist, der smider en fodgænger i kanalen, også i Sankt Petersborg. Fodgængerens havde haft den frækhed at røre ved mandens bil.

Den 30-årige forretningsmand gav fodgængeren en knytnæve i ansigtet og sendte ham i det kolde vand. (Foto: Youtube) 112 - 17. okt. 2015 - kl. 22:52 Rasende bilist smider fodgænger i kanalen

 


Her bliver det helt absurd: En flok tegnefilmsfigurer tæver en russisk bilist.

Verden på vrangen - 3. sep. 2014 - kl. 10:08 TV: Disney-figurer tæver russisk bilist

13 kommentarer
Vis kommentarer