Vejvrede: Her går rasende cyklist amok

Cyklisten gik amok på en taxa med rædselsslagen passager på bagsædet

Se optagelserne fra taxaens forrude her: Video: Caters

En unavngivet engelsk taxachauffør fik en hård start på ugen, da han mandag havde et sammenstød med en rasende cyklist, der flåede den ene visker af taxaens forrude, skriver Mirror.

Ifølge det engelske medie kørte cyklisten slingrende ned ad Cookson Street i den nordengelske by Blackpool.

Under kørslen havde han travlt med at filme trafikken med en telefon i den ene hånd, og det førte angiveligt til et styrt foran en skraldebil. Et styrt, som gjorde cyklisten rasende.

Af uvisse årsager så han sig derefter sur på taxichaufføren, som han mente forsøgte at køre ham ned.

Værre blev det, da cyklisten efterfølgende opfordrede chaufføren til at køre ham ned, inden han kastede sig op på bilen og flåede den ene vinduesvisker af.

Se taxachaufførens optagelser af det bizarre optrin over artiklen.

Konfrontationen med den vrede cyklist fandt sted mens chaufføren havde en passager, som ganske forståeligt blev rædselsslagen, med i vognen.

Chauffør hyldet for reaktion
Det lykkedes dog chaufføren at berolige passageren og få manøvreret uden om cyklisten, som ellers var opsat på en konfrontation. Få øjeblikke senere dukkede han nemlig op igen, uden dog at lykkes med sit forehavende denne gang.

Efter hændelsen har direktøren for taxaselskabet rost den unavngivne chauffør for hans håndtering af situationen.

- Optagelserne er utrolige, de er så chokerende. Jeg kan kun rose vores chauffør for hans kølige reaktion og for at berolige passageren, siger administrerende direktør i Premier Taxis John Cutler.

Det lokale politi oplyser at episoden er anmeldt. Indtil videre leder man dog stadig efter gerningsmanden.