Ven til Ferrari-kører efter uheld: Sådan har han det

Tidligere i dag kørte en mand galt i en rød Ferrari på Hillerødmotorvejen. Nu fortæller en ven til Ferrari-køreren, hvordan han har det efter uheldet

Se video fra stedet. (Video: Kenneth Meyer)

En tur på Hillerødmotorvejen ved Værløse endte i autoværnet for en person, der i dag var ude at lufte en rød Ferrari. Den lynhurtige racer var en udlejningsbil fra Sports Car Rental, men da føreren af bilen har venner i virksomheden, kørte han turen uden beregning. 

- Han er slet ikke kommet noget til, fortæller Peter Andersen, der arbejder hos Sports Car Rental og er ven af føreren, til Ekstra Bladet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Derfor var uheldet ude
Ifølge Thomas Christensen, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Polti, var det et uheld, og politiet mener desuden ikke, at der var nogen lovovertrædelser i forbindelse med uheldet.

Peter Andersen fra Sports Car Rental fortæller til Ekstra Bladet, at uheldet skete, fordi dækkene ikke var varme, og kombinationen med kulden og de våde veje ikke er god for en Ferrari.

- Jeg plejer at sige, at vådt og koldt er en dårlig kombination. Og jo flere hestekræfter bilen har, jo dårligere er kombinationen, siger Peter Andersen til Ekstra Bladet.

Bilen skred i vandet på vejen, drejede en omgang rundt om sig selv og endte ude i hegnet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Bil stadig i live
Peter Andersen fortæller, at bilens skader bliver dækket af forsikringen, og at den lige nu er på værksted for at få udbedret sine skader.

- Det er bare karosseri-skader. Jeg synes slet ikke, at det ser så vildt ud, siger han.

Lige nu ved de hos Sports Car Rental ikke, hvad der skal ske med bilen, men slår episoden hen med at 'når en bil går i stykker, skal den laves'.

117 kommentarer
Vis kommentarer