Vennerne troede de blev smidt ud af restaurant for at larme - men tjeneren kom med rørende overraskelse

Scott og hans venner var ved at tabe kæberne, da de troede de skulle have skældud, men fik noget helt andet

En gruppe venner fik sig lidt af en glædelig overraskelse efter en svær tid. Foto: Colourbox
En gruppe venner fik sig lidt af en glædelig overraskelse efter en svær tid. Foto: Colourbox

Hver torsdag i snart to år, siden de startede deres motorcykelklub, har Scott Stranne og omkring 20 af hans gode venner fra Washington mødtes for at hygge, spise og blive opdateret på hinandens liv.

Men da Scott Stranne blev sendt til Afghanistan som soldat, havde han selvsagt ikke længere mulighed for at deltage regelmæssigt i torsdagsmiddagene. Den store venneflok forsøgte med videochat at sørge for, at soldaten stadig kunne være lidt med, men det var bare ikke helt det samme. Det skriver CBS News.

På selve dagen, hvor Scott Stranne landede i Afghanistan, fik han et forfærdeligt opkald. Én af vennerne, Chris, var død i en ulykke.

- Det var hjerteskærende. Jeg var bekymret over at komme hjem til færre folk, siger Scott Stranne til CBS.

Besked til den hjemvendte soldat
Så Afghanistan blev en hårdere periode i den amerikanske soldats liv end han havde forventet, og det var med stor glæde, at han torsdag i sidste uge, efter netop at være vendt hjem til byen Lacey, igen kunne mødes med sine venner og mindes afdøde Chris og fortælle om sin tid som udsendt.

Men hen mod slutningen af måltidet, hvor stemningen var blevet gradvist mere løssluppen, kom en tjener hen til vennegruppen. Han bad om at få lov at tale med ’den hjemvendte soldat’.

Scott Stranne og vennerne troede, at tjeneren var kommet for at skælde dem ud for støjniveauet, og skulle lige til at undskylde for larmen, men i stedet rakte tjeneren ham regningen. Det viste sig til gruppens overraskelse, at den allerede var blevet betalt.

- Dette ægtepar ville gerne anonymt donere 300 dollars (omtrent 1900 kroner, red.) til jeres måltid, sagde tjeneren ifølge Scott Stranne.

- Jeg fik gåsehud. Det var bare fantastisk. En pludselig følelse af taknemmelighed kom over mig, fortæller veteranen, som sammen med vennerne har fået nyt håb for fremtiden på trods af, at de seneste syv måneder har været svære for dem alle sammen.

Stadig noget godt derude
Soldaterveteranen har efterfølgende lagt et billede på Facebook af den betalte bon, med et budskab om, at hans venner på det sociale medie skal sprede budskabet og historien om ægteparrets gode gerning.

- Vi havde slet ikke forventet noget. Vi sætter stor, stor pris på, hvad de gjorde. I en tid som denne giver dette alle en ny tro på menneskeheden. Der er stadig noget godt derude, lyder det fra Scott Stranne.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen