Annonce:
Annonce:

Ventede på maden i timevis - nu håner hun restauranten

Er det her det mest sørgelige måltid, du nogensinde har set?

Foto: Privat.
Foto: Privat.
Annonce:
Følg Samfund

Da californiske Taylor Mooney var ude at spise med hele sin familie på Fars Dag, faldt valget på en ny tysk restaurant ved navn 'Katrin's Biergarten'.

Og selvom en restaurant, hvor menuen i høj grad består af wurst og schnitzel, måske ikke lyder som det oplagte valg for en veganer, så var Taylor Mooney glad, da hun kunne se, at restauranten havde flere lækre veganske alternativer på menukortet.

Så hun bad om en 'vegansk pretzel-bolle fyldt med lækre grøntsager' direkte udpeget fra den tilsyneladende varierede tysk-inspirerede menu.

Men da alle andre omkring bordet fik serveret deres mad, var Taylor Mooneys måltid ikke klar endnu.

Ikke to timers ventetid værd
Det kunne måske skyldes, at den veganske variant var ekstra kompliceret for kokken at tilberede, tænkte hun. Men nej. Da hun omsider efter to timers venten fik sin pretzel-bolle, var det ikke ligefrem ventetiden værd.

Annonce:

På tallerkenen foran hende lå nu det, hun beskriver som ’et par grønne bønner med to gulerødder’ lagt i en tør bolle.

- Mit måltid var så tørt, at jeg var nødt til at drukne det i sennep og sauerkraut. Da jeg rent faktisk begyndte at spise, var det så vammelt. Knasende grøntsager på tørt brød går slet ikke, siger Taylor Mooney i et eksklusivt interview med Unilad.

- Jeg var også den eneste, der ikke fik noget tilbehør. Alle de andre fik kæmpemæssige tallerkener med masser af mad på, og min kom ud kun med dette, og det så så sørgeligt ud, og alles kæber faldt og så begyndte vi at grine af det, fordi vi havde forventet så meget mere, fortsætter den unge veganer.

Annonce:

To stjerner
Taylor Mooney er tilfældigvis en såkaldt influencer på de sociale medier og deler ofte billeder af sin veganske livsstil på sin Twitter-profil. Der lagde hun også et billede op af det mildest talt skuffende måltid på den tyske restaurant. Desuden har hun nu givet stedet en anmeldelse på Yelp, hvor hun i frygt for at være for grov har givet ’Katrin’s Biergarten’ to stjerner.

Unilad har kontaktet restauranten og har uden held forsøgt at få en kommentar til historien om Taylor Mooneys veganske bolle.

Flere slagtere i Frankrig føler sig i øvrigt truet, efter deres forretninger har været udsat for hærværk. Nu advarer slagter-forening om 'veganer-vold'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: