Verdens dummeste svin? Spærrer vejen for ambulance med udrykning

Bilisten nægtede at lade ambulancen overhale. Se optagelser af hændelsen herunder

Ambulancefolkene optog hvordan den hensynsløse bilist spærrede vejen for dem. Se det her.

Der findes egoistiske bilister alle steder i verden, men få når op på siden af en Mercedes-fører, som de sidste par dage er blevet lagt for had på det store internet.

Folks vrede skyldes at manden med fuldt overlæg spærrede vejen for en ambulance med udrykning nær den slovakiske by Zilina, skriver engelske Express.

Ambulancefolkene filmede hvordan nævenyttige bilist ikke blot havde placeret sig uheldigt, men med vilje kørte foran og spærrede vejen for ambulancen i næsten tre minutter, indtil han til sidst blev fanget i en trafikprop, og ambulancen kunne slippe udenom.

På optagelserne høres det hvordan ambulancefolkene bander og svovler over Mercedes-føreren, og taler om at melde ham til politiet.

- Lad os ringe til politiet, hvad kan man ellers gøre? lyder det blandt andet, hvortil svaret lyder 'han ryger til politiet. Op i røven med ham'.

Ambulancen kører derefter helt tæt på den hensynsløse bilist for at filme hans nummerplade, inde det til sidst lykkes at slippe af med plageånden.

- Du er fanget på kamera, lille skat, bare rolig, lyder afskedshilsenen til den egoistiske bilist, som ifølge den ene ambulancefører kvitterer med at kalde ham 'et pikhoved'.

Se hvordan bilisten spærrer vejen for ambulancen i videoen over artiklen.

165 kommentarer
Vis kommentarer