Verdens mærkeligste dyr? Nyfødt lam ligner gammel mand

Ejeren af et lam med et ansigt, der ligner en gammel mands, ville ikke sælge sit særprægede dyr til et cirkus

Se lammet her

Det er næsten ikke til at tro sine egne øjne, når man ser billedet af den russiske fåreavler Blasius Lavrentievs nyeste tilføjelse til flokken.

For der, hvor der burde være et lille, sødt lammeansigt, ser man i stedet et ansigt, der kunne sidde på en gammel, gnaven mand.

Derfor er Blasius Lavrentiev fra den russiske republik Dagestan blevet tilbudt enorme summer af folk, der ville købe det mærkværdige lam. Faktisk er han blevet tilbudt priser, der er ti gange højere end normalt. Buddet kom fra et lokalt cirkus, skriver The Mirror.

Men Blasius Lavrentiev nægter indtil videre at sælge lammet, der faktisk er af hunkøn, af frygt for at det skal ende som aftensmad.

Foto:PETA Samfund TV: Får bliver tævet med knytnæver og hammer

Fødslen af et nyt lam var længe ventet, da vinteren havde været hård for Blasius Lavrentiev og hans fårestand. Han havde dog ikke kunne forudse, hvilken oplevelse, der ventede ham:

- Da jeg gik ned for at se, hvordan fødslen gik, omkom jeg nærmest af chok, da jeg så dét, der lignede en gammel mands behårede ansigt stirre op på mig, siger han.

Blasius Lavrentiev har ingen anelse om, hvordan lammet har fået sit særprægede look, da begge forældre ser fuldstændig almindelige ud.

Samfund Nøgen for får

Lammet er nu blevet det helt store samtaleemne i sin hjemby Chirka, hvor alle naboerne er optaget af det:

- Jeg har set en del mærkelige ting gennem mit liv, men intet som dette, siger naboen Dementi Galkin, mens en anden nabo beretter om, hvordan lammet skræmmer hendes børnebørn fra vid og sans.

Ifølge en lokal dyrelæge skyldes lammets mærkelige ansigt, at ejeren Blasius Lavrentiev har givet lammets mor for meget A-vitamin.

32 kommentarer
Vis kommentarer