Verdens mindste McDonald's til bier er nu åben

'Kunderne' summer omkring den nye McDonald's-restaurant - heldigvis er der plads til flere tusinde gæster

Kom indenfor i verdens mindste McDonald's-restaurant. Video: Nordddb

Selvom den McDonald's-restaurant, der netop er åbnet i Sverige, uden sammenligning er verdens mindste, så er den samtidig den, der har plads til allerflest gæster.

I virkeligheden er miniature-restauranten nemlig en bikube.

Samfund Forbyder McDonald's at sælge milkshake

Ved første øjekast kunne den ellers med alle sine detaljer i form af skilte, bænke og drive-thru-skranker ligne den ægte vare. Men ved nærmere eftersyn er 'McHive' altså en miniature-version af de verdensomspændende fastfood-restauranter.

Det skriver blandt andre Business Insider.

Kom indenfor i 'McHive' i videoen i toppen af artiklen.

Videnskab & teknik Nye beviser: Pesticider dræber bierne

Den lillebitte restaurant er lavet som en hyldest til de svenske McDonald's-restauranter, fordi mange af dem allerede har bikuber på tagene. Et initiativ, der startede på én af Sveriges McD-restauranter, og sidenhen spredte sig til flere dele af landet.

Sørg for at have en stor biodiversitet i din have. Så bliver bierne glade. Foto: Pixnio Gode råd om Sådan får du flere bier i haven

Christoffer Rönnblad, der er marketing-direktør for McDonald's i Sverige, beskriver bikube-idéen som en 'rigtig god idé'.

- Vi har en masse meget dedikerede franchise-tagere, som bidrager til vores arbejde med bæredygtighed, og det føles godt, at vi kan bruge vores størrelse til at få en god idé som bikube på tagene til at vokse, siger Christoffer Rönnblad til AdWeek.

Ekstra Bladet kan i øvrigt i dag fortælle, at Mcdonald's i Danmark som det eneste land lancerer en kødfri verdensnyhed.

18 kommentarer
Vis kommentarer