Verdens største Nutella-fabrik er lukket

Heldigvis kan du stadigvæk købe en Nutella i morgen

Spiser du også det her til morgenmad? Foto: PR
Spiser du også det her til morgenmad? Foto: PR

Træk vejret og sæt dig ned.

Verdens største Nutella-fabrik er gået i stå.

Det skriver flere internationale medier heriblandt The Telegraph og tyske Bild.

På fabrikken, der ligger i Normandiet i den nordlige del af Frankrig, fandt man en 'kvalitetsfejl' i en af ingredienserne til produktet, som blandt andet består af chokolade og hasselnødder.

Onsdag offentliggjorde producenten, Ferrero, at man så har stoppet for produktionen på Villers-Ecalles-fabrikken, hvor man producerer 25 procent af alt verdenens Nutella.

Nutella kan se frem til at få konkurrence på hylderne i supermarkederne Foto: AP Samfund Gigant klar til krig: Vil lave en helt ny 'Nutella'

- Lige nu kan vi sige, at der ikke er noget produkt på markedet, der er ramt af situationen, og at forsyningen til vores kunder fortsætter uforstyrret, lyder det fra fabrikken, der fylder 600.000 glas Nutella om dagen.

Også chokoladebaren Kinder Bueno er ramt af ingrediens-problemet. Men det er endnu uvist, hvad der præcist er galt med ingredienserne.

- Fejlen gør, at vores produkter ikke møder vores kvalitetsstandarder, så vi har besluttet at suspenderer produktionen midlertidigt på fabrikken.

Natasha Crown, 24 år og fra Göteborg, har et mål om at få verdens største røv. Foto: Ritzau Scanpix Intl. kendte Svenske Natasha vil have verdens største numse: Nu skal hun have flyttet mere fedt

33 kommentarer
Vis kommentarer