Vestas udpeget som leverandør til Dong-havpark

Vestas skal levere vindmøller til en britisk havvindmøllepark, som Dong står bag. Rygter om yderligere ordre

Vestas ser ud til at fortsætte de gode takter, efter at selskabet i sidste uge offentliggjorde et meget positivt årsregnskab for 2014.

Onsdag forlyder det, at vindmølleproducenten er blevet valgt som leverandør af vindmøller til første fase af Walney Extension-havparken, som Dong Energy står bag, og som skal placeres i det Irske Hav ud for øen Walney Island i det nordvestlige England.

Projektet omfatter sammenlagt en kapacitet på 660 MW, og det er til første fase på 330 MW, at Dong har valgt at satse på Vestas' 8 MW-mølle ved navn V164.

- V164 8,0 MW-vindmøllens performance har været afgørende for vores beslutning om at vælge denne vindmølle til første fase af Walney Extension-udviklingsprojektet, siger Samuel Leupold, der er vicedirektør i Dong Energy Wind Power, i en pressemeddelelse.

Vestas bekræfter selv i en fondsbørsmeddelelse, at man er blevet valgt som foretrukket leverandør, men tager samtidig det forbehold, at der ikke er afgivet en 'fast og ubetinget ordre'.

Samtidig fortæller branchemediet Renews, at Vestas skal levere 68 styk 3,3 MW-møller til et projekt i Canada.

Den nyhed hverken be- eller afkræfter Vestas, men meddeler ligeledes, at man vil lade investorerne vide mere, hvis der indgives en ubetinget ordre.

0 kommentarer
Vis kommentarer