'Vi skylder til Danmark': Her kan du vinde gratis banko-præmier

Folkene bag karantænebanko mener, at det er en god tilbagebetaling til den danske befolkning, efter at de har modtaget en hjælpepakke under coronakrisen

Følg Samfund

Endnu en tung besked ramte danskerne i går.

Der bliver ikke noget at glæde sig over eller til i endnu længere tid, og specielt mange erhvervsdrivende fik en mavepuster, da statsministeren fortalte, at nedlukningen af Danmark i hvert fald varer til 10. maj.

Hos eventbranchen er mange begivenheder derfor også aflyst, men de har alligevel fundet på noget, der kan holde humøret højt hos de spilleglade af danskerne.

Det fortæller Peter Johannesson til Ekstra Bladet.

Sammen med nogle kollegaer, har han fundet på at afholde 'karantæne-banko', hvor danskerne helt gratis kan vinde præmier.

- I går blev vi igen slået omkuld i eventbranchen. Vi har derfor en masse tid til overs, og det har vi valgt at udnytte på denne her måde. Vi skylder lidt, fordi vi jo har fået denne her hjælpepakke, så det er payback til danskerne, lyder det.

Konceptet går ud på, at bankospillet foregår online, og at man inden spillet downloader gratis bankoplader (fire pr. person).

- Vi laver en fest i en lille times tid og samler Danmark! Vi regner med, at vi kan nå tre spil på den tid, og der skal nok være masser af præmier. Vi bliver nødt til at holde energien oppe.

Præmier til danskerne
Og der ifølge arrangøren tale om nogle fede præmier.

- Man kan vinde et privatbesøg hos kunstneren Hornsleth for ti personer, hvor han fortæller om sin kunst. Man kan vinde et af hans værker, kogegear fra Imerco, solbriller, løbetøj en masse lækre sager, fortæller han.

Det er helt gratis at deltage, men man kan vælge at donere penge til folkene bag.

- Vi tigger ikke, og vi skal ikke lave penge på det her. Vi tjener ikke noget, men hvis man vil, kan give en donation. Hvis folk har råd til at undvære en tier er det fedt, hvis ikke, er det også helt fint.

Om der kommer flere spil vides endnu ikke.

- Men jeg ville elske det, fortæller Peter Johannesson, der er værten på bankospillet.

Bankospillet foregår 8. april fra klokken 15 til 16. Du kan læse mere og hente dine plader her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+