Video: Betjent suspenderet efter dette tilbud

Betjent vidste ikke, at hans skandaløse forsøg på at sælge billetter til bilist blev filmet. Nu har han mistet sit job

En politibetjent fra Philadelphia er ifølge flere amerikanske medier blevet suspenderet fra sit job, efter han i sidste uge kom med et opsigtsvækkende tilbud til en billist.

Billisten blev hevet ind til siden, hvor betjenten Matthew Zagursky opdagede, at bilen ikke var registreret korrekt. Men i stedet for at give føreren af bilen en bøde, stillede Zagursky ham et ganske overraskende ultimatum.

- Enten køber du de her, eller også tager jeg din bil, fordi den ikke er registreret, kan man høre betjenten sige i den video, han uvidende blev en del af, mens han holder to billetter op til et velgørenhedsshow.

Betjenten fortæller, at billetterne koster 10 dollars stykket og minder bilisten om, at han skal støtte betjente som Zagursky selv.

Siden sidste uge, da betjentens skandaløse tilbud kom frem, er klippet gået verden rundt og er i skrivende stund blevet delt næsten 18.000 gange på Facebook.

Og det er ikke just rosende ord, den kække betjent får med på vejen i de mange kommentarer, videoen har fået.

Dagen efter episoden blev offentligt kendt, blev betjenten bortvist fra sit job.

Se hele klippet i playeren øverst

Politiet belønner Andy Christensen for at have hjulpet dem i en voldssag. Udover en dusør er han inviteret til en dusøroverrækkelse på Politgården i København til september. Foto: privat Samfund - 5. aug. 2015 - kl. 20:33 Filmede overfald og fik dusør af politiet

55 kommentarer
Vis kommentarer