Video går amok på Facebook: Her smider GLS-fragtmænd med dine pakker

Kenneth Petersen er i chok over episode, hvor to GLS-ansatte truede ham for at have filmet deres voldsomme pakke-håndtering. Se optagelsen her

Da Kenneth Petersen fra Sønderborg kom kørende uden for McDonald's i Sønderborg, fangede et par medarbejdere fra shipping-virksomheden GLS deres opmærksomhed.

De to ansatte var i færd med at flytte en stor mængde pakker fra én vogn til en anden, og det gik ikke stille for sig. I stedet for at læsse varerne nænsomt over til den større GLS-bil, blev varerne snarere smidt fra det ene lad til det andet.

- Jeg syntes, at det så lidt underligt ud, og så besluttede jeg mig for at filme det. Inden jeg havde tændt for kameraet, havde de allerede smidt med rigtig mange pakker, siger Kenneth Petersen til Ekstra Bladet.

Ferie - 22. okt. 2012 - kl. 18:34 TV: Så dårligt bliver din kuffert behandlet i lufthavnen

Han har lagt videoen på Facebook, fordi han ønsker at dele med resten af Danmark, hvordan deres varer bliver håndteret, når de bliver fragtet med shippingfirmaet GLS. Selv har han fremover ikke tænkt sig at bede netop den virksomhed om at transportere noget som helst.

Men udover forargelsen over de ublidt håndterede pakker, er Kenneth Petersen også chokeret over noget andet. I videoen hører man, hvordan den ene GLS-medarbejder råber efter de to kammerater, at de ’kan komme op og få et par på hovedet’.

Se også: Pakkefirma kaster rundt med pakker

- Jeg blev ret chokeret over at blive truet på den måde. Jeg er pensionist, og jeg er altså en ret stille mand, siger Kenneth Petersen. Han fortæller, at GLS-medarbejderne kom kørende med hjulspin forbi hans bil, efter kameraet var slukket. De to kammerater blev efter eget udsagn spurgt, om ’der var et problem’.

- Jeg sagde, at ja, det var der da. Det var den måde, de smed med folks pakker på, der var problemet. Så sagde han, at det havde han ikke gjort, smækkede døren og kørte sin vej.

Overfor Ekstra Bladet beklager GLS' administrerende direktør Karsten Klitmøller episoden:

- Vi lægger stor afstand til den udviste adfærd og vi accepterer det under ingen omstændigheder og beklager episoden meget - specielt overfor vores kunder.

- Vi har opsagt chaufføren med omgående virkning, da håndteringen af vores kunders pakker ikke er i henhold til vores værdier og ikke kan accepteres hos GLS, siger GLS-direktøren.

Han fortæller også, at man lige nu er ved at undersøge sagens forløb nærmere for mulige andre sanktioner mod 'de implicerede personer, som repræsenterer GLS'.  

Det er ikke første gang, at GLS Danmark kommer i modvind for de ansattes måde at håndtere pakkerne på. I 2012 var Morten fra Valby hurtig med kameraet, da han så to biler fra pakkevirksomheden kaste med pakker.

  

246 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere