Video hitter stort: Sådan får du meget mere plads derhjemme

Se, hvordan du kan bygge seng ud af IKEA-skabe herunder

Mange kender til det: Man kunne godt lige bruge et par kvadratmeter eller 20 ekstra i hjemmet, og så er det jo med at være kreativ og udnytte pladsen bedst muligt.

Sengen er typisk en af de store syndere når det drejer sig om at optage plads i hjemmet, for sammenlignet med hvor mange timer i døgnet den bliver brugt, så fylder den altså en del.

Hvis du ikke har lyst til at bygge en hems for at gemme sengen væk, så er der i videoen over artiklen et glimrende alternativ; Hvad med at bygge sengen ud af skabe fra IKEA, og dermed udnytte al pladsen under sengen til opbevaring, uden at skulle investere i de besværlige bedrollere?

Det har youtube-brugeren Chris Heider gjort. Samtidig forevigede han projektet på video, således at resten af internettet også kan få glæde af hans påfund.

 TV: Denne seng er 11 millioner værd

Se byggeprojektet over artiklen.

Chris Heider opbyggede hele sengerammen af SEKTION-skabe fra det svenske møbelhus og endte med at betale 480 dollar, svarende til cirka 3250 danske kroner, for sin skabs-seng.

Selvom sengen er hjemmebygget, skal man ikke være bekymret for om den braser sammen. Chris Heider oplyser at han har testet sengens holdbarhed med tre voksne i den, og at den holdt fint til vægten.

Han anbefaler dog at den bygges op af en væg, da væggen dermed bliver til en 'bærende væg'. Vil man have skabs-sengen fritstående, skal der først bygges en sengeramme, som skabene sidenhen monteres omkring.