Video: Kæmpehagl smadrer bilruder

Et uvejr ramte i weekenden Italien. Se de kæmpe hagl, der fulgte med, i videoen her

Danmark oplevede i sidste uge voldsomt vejr, der blandt andet bød på store haglbyger flere steder.

Men i Napoli i Italien kan man for alvor tale om, at et voldsomt haglvejr ramte i weekenden.

I videoen herover kan man se, hvordan kæmpe hagl nærmest bombarderer byen. Og der er også optagelser ude fra havet, hvor det ser ud som om, at store sten bliver kastet ned rundt om den lille båd, hvorfra det hele bliver filmet.

I forbindelse med det voldsomme vejr i fredags herhjemme talte Ekstra Bladet med meteorolog Michael Skelbæk fra DMI om, hvorfor der falder is ned fra himlen i det så tidlige efterår.

- Når vejret skifter, og det kolde og varme vejr støder sammen, så kommer der tordenbyger, og så opstår der også hagl. Vandet i skyen fryser til is, og så hvirvler de rundt i skyerne, og bliver større og større, indtil de falder ned og rammer jorden som hagl, forklarer han til Ekstra Bladet.

I den kommende uge skal vi hverken bekymre os om torden eller hagl, vi får nemlig flot efterårsvejr, med sol og op til 20 grader.

Se de meget voldsomme haglvideoer fra uvejret i Italien i klippet øverst.

Haglbygerne skabte trafikproblemer for cyklisterne (Foto: Brian Rasmussen / DMI) Samfund - 4. sep. 2015 - kl. 15:26 DMI: Derfor får vi 'sne' i september

Efteråret viser sig fra sin smukkeste side ved Vallø Slot på Østsjælland. Polfoto: Bo Svane. Samfund - 7. sep. 2015 - kl. 05:20 Efter regnfuld weekend: Nu rammer Indian Summer  

0 kommentarer
Vis kommentarer