Video: Vred kone smadrer utro mands BMW

Den forsmåede kvinde gik amok på bilen, som angiveligt transporterede hendes mands elskerinde

Se kvinden gå amok her.

Utroskab eksisterer i mange forskellige afskygninger, og det samme kan siges om reaktionerne på utroskab. Nogle vælger at vende det blinde øje til, andre bliver selvmedlidende, men rigtig mange vælger også at tage en eller anden form for hævn over den utro partner.

En kinesisk kvinde  valgte sidstnævnte reaktion, da hun opdagede at han hendes mand angiveligt havde en hemmelig elskerinde. Hun valgte nemlig at smadre parrets BMW med en hammer på en parkeringsplads foran adskillige chokerede tilskuere, beretter nyhedsbureauet Newsflare.

I en video optaget af et øjenvidne kan man se hvordan kvinden hamrer løs på bilen. Ifølge lokale medier nægtede kvinden at følge at følge en sikkerhedsvagts anvisninger om at stoppe hærværket, men retfærdiggjorde det i setdet med henvisning til at hun var ejer af bilen, som var blevet 'besudlet' efter at have transporteret mandens elskerinde.

Derfor fortsatte hun smadre løs på bilen i cirka 20 minutter. Bilen værdi (før den blev smadret) vurderes at være 2 millioner kinesiske yuan, svarende til næsten det samme beløb i danske kroner.

Se flere hævnaktioner efter utroskab herunder:


Kvinden her skrev sin mening om sin utro kæreste på hans dyre Mercedes.


Denne mand påkørte sin families eget hus, da han opdagede at hans kone var utro.

11 kommentarer
Vis kommentarer