Annonce:
Annonce:

Vil ligne Barbie: Mor til fire bruger halvanden million på sin krop

39-årig mor til fire jagter 'den perfekte plastic-krop' og har allerede fået forstørret brysterne tre gange - en fjerde operation venter. Se Amandas vilde udvikling her

Amanda Love er ikke bleg for at vise sin voluminøse krop frem. (Video: Barcroft Media)
Annonce:
Følg Samfund

Brystoperationer, læbe-fyldninger og regelmæssige botox-indsprøjtninger. I alt bruger 39-årige Amanda Love i gennemsnit næsten 100.000 kroner om året på at perfektionere sin allerede hårdt pumpede og multiopererede plastic-krop.

Familiemoderen fra Cumbernauld i Skotland ser derfor ikke underligt noget yngre ud, end hvad alderen burde indikere, og det kan være svært at forestille sig, at den selverklærede Barbie-dukke har født fire gange; Tegan på 18, Logan på 14, Cruz på syv og etårige Cash.

Bomstærk 'Muskel-Barbie' hitter på nettet

- Folk tror fejlagtigt hele tiden, at vi er søstre, fortæller den ældste datter til Barcroft Media, der har besøgt den usædvanlige moderfigur og hendes familie.

- De tror, vi har samme alder! Selv i skolen siger de, at min mor ligner min søster.

Annonce:

Før plastic-forvandlingerne var Amanda en helt almindeligt udseende, spinkel kvinde med en a-skål. I en alder af 16 forlod hun Scotland for at jagte en karriere som model, selv om hun ikke var tilfreda med sit udseende.

Menneskelig Barbie-dukke: Jeg er helt naturlig

Det fik hun senere rådet bod på:

- Jeg plejede at lege med Barbie-dukker, da jeg var yngre, og jeg plejede selv at lege en Barbie. Jeg husker også, at jeg så Baywatch - Pamela Anderson var mit idol, og jeg ville gerne ligne hende, fortæller Amanda Love.

Se, om du synes, missionen er lykkedes i indslaget øverst!

Amanda er ikke den første til at jagte det perfekte Barbie-look. Parret Quentin og Anastasia har således til sammen brugt over to millioner danske kroner på at komme til at ligne Barbie og hendes nikkedukke, Ken.

Ukraineren Valeria Lukyanova er blevet verdenskendt for at ligne en menneskelig version af 'Barbie' og har chokeret flere med sin meget lille talje og lange stænger.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: