Vild debat på nettet: Bevæger katten sig op eller ned?

Bruger af sociale medier er voldsomt uenige om dette internetmysterie

Flittige brugere af de sociale medier kan formentlig huske sagen, hvor læsere over hele kloden flittigt diskuterede og var uenige om farven på en kjole.

Denne kjole har fået utrolig meget omtale på internettet, siden en bruger på Tumblr bad om hjælp til at afgøre dens farve. (Foto: Tumblr) Samfund - 27. feb. 2015 - kl. 10:00 Kjolen, der deler internettet: Hvilken farve er den?

Nu har et nyt internetmysterie set dagens lys. Et billede af en kat på en trappe blev oprindeligt lagt op på siden 9gag.com og er siden gået viralt. Og brugerne af de sociale medier er bestemt ikke enige i om katten bevæger sig op eller ned ad trappen?

Bevæger katten sig op eller ned ad trappen? (Foto: 9gag.com).
Bevæger katten sig op eller ned ad trappen? (Foto: 9gag.com).
 

Ved første øjekast ser det ud til at katten er på vej ned ad en trappe, men når man kigger nærmere på billedet kan det pludselig se ud som om katten bevæger op ad trappen.

Her kan man se kjolen til salg på den engelske webshop Roman Originals. (Foto: Roman Originals) Samfund - 27. feb. 2015 - kl. 13:54 Her er forklaringen på kjolen

Nu debatteres det ivrigt om det er en lys væg eller jorden, man ser i baggrunden på billedet. Nogle debattører mener at katten er på vej ned og argumenterer for at de skarpe kanter på trinnene underbygger dette argument. Andre hævder at katten er på vej op og at trappetrinene er forstærket med lister.

I ovenstående videoklip argumenteres der for at katten går ned ad trappen. Hvad mener du?

51 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere