Vild fødselsdag: Autistisk dreng fik sit livs oplevelse

Moderen til autistiske dreng, Odin Camus, forsøgte at få nogle få mennesker til at muntre ham lidt op. Hun havde ingen anelse om hvor stor respons hendes bøn ville få

Odin Camus inviterede 15 'venner' til sin 13-års fødselsdag i fredags, men ikke en eneste besvarede tilbuddet om en hyggelig aften på bowling-banen.

Fødselaren blev selvfølgelig temmelig nedtrykt og hans mor, Melissa, ville gerne muntre ham lidt op. Ikke mindst fordi Odin har haft svært ved at skaffe venner, fordi han lider af Aspergers syndrom.

Melissa gik derfor på Facebook og bad nogle mødre i lokalområdet i Ontario, Canada, om at ønske Odin tillykke med fødselsdagen, ved at sende ham en sms på den telefon, hun havde givet ham i 13 års fødselsdagsgave.

Responsen overgik hendes vildeste forventning. Kort efter gik hendes bøn viralt og Odin endte med at få mindst 5000 sms-beskeder.

Odin tjekker sin nye mobiltelefon mens sms-beskederne tikker ind. (Foto: Privat).
Odin tjekker sin nye mobiltelefon mens sms-beskederne tikker ind. (Foto: Privat).
 

På Twitter blev hashtagget '#OdinBirthday' populært og mere end 11.000 ønskede ham tillykke med fødselsdagen i løbet af fredagen. Blandt de mange hilsener var et tillykke fra Ringenes Herre-stjernen Elijah Wood, basketball holdet 'Toronto Raptors' og fra konen til den canadiske premierminister.

Og dagen blev endnu vildere. Da Odin ankom til bowling hallen - fragtet standsmæssigt i limousine - blev han badet i blitzlys fra fotografer, der ventede på fødselaren sammen med journalister, hundrevis af lokale børn og det lokale brand- og politi korps.

Sergio Zepeda forsvandt fra sit hjem lørdag morgen, og dukkede først op 19 timer senere i en teltlejr med hjemløse. (Foto: San Jose Police Department) Samfund Hjemløs helt: Redder seks-årig autistisk dreng

Melissa Camus er overvældet over den store reaktion på hendes bøn:

- Det er helt ufatteligt så megen omsorg folk har i sig. Jeg har den mest fantastiske følelse i kroppen lige nu. Jeg tror at så mange bakkede op fordi de fleste kender et barn, der har det svært. Det er ikke noget nyt, men det er en forfærdelig situation for barnet og hans forældre, fortalte hun, ifølge The Mirror. 

37 kommentarer
Vis kommentarer