Vilde optagelser: Supermarked-chef styrter fly foran highschool

Tidligere Walmart-boss måtte nødlande midt på en befærdet vej og lige foran en skole, da motoren satte ud. En chokeret bilist filmede det hele

Se nødlandingen her

Det var næppe, hvad bilisterne havde forestillet pludselig at skulle bevidne, da de kom kørende på en vej i amerikanske Fauetteville, Arkansas tirsdag.

Men da de kiggede op, kunne de se et mindre fly komme direkte mod dem. Flyets brændstofsystem var sat ud, og piloten, der senere viste sig at være en tidligere chef for gigantvirksomheden Walmart, havde derfor aktiveret en faldskærm, der skulle hjælpe ham til at nødlande flyet.

Men som optagelsen ovenfor, der er filmet af en kvindelig bilist, afslører, er sådan en manøvre ikke nødvendigvis helt let.

Kelly King, som hun hedder, besluttede nemlig at sætte efter flyet for at komme de eventuelt nødstedte ombordværende til hjælp. Undervejs filmede hun hele seancen.

Blev fundet sårede
I flyet sad foruden eks-Walmart-chefen Bill Simon to andre mænd. Ifølge AP, der har talt med Simon, blev de alle tre kørt på hospitalet sammen med en kvinde, hvis bil blev ramt under nødlandingen.

Angiveligt er ingen af de implicerede kommet alvorligt til at skade, men var ifølge Kelly King sårede, da hun nåede frem til flyvraget.

- Men de kunne selv komme ud af flyveren, fortæller hun til Mirror.

- De to er de heldigste, jeg har mødt.

Bill Simon landede flyet lige uden for en highschool - heldigvis var ingen elever i nærheden, da flyet landede.

Han stod i spidsen for Walmarts forretninger fra 2010 til 2014.