Vildfaren robot: 24 Amazon-ansatte indlagt

En dåse bjørnespray punkterede og sendte 24 Amazon-ansatte på hospitaletm, efter dåsen havde været i nærkontakt med en vildfaren robot

Ulykken skete på Amazons lager i Robbinsville, New Jersey. Foto: AP.
Ulykken skete på Amazons lager i Robbinsville, New Jersey. Foto: AP.

En klumset robot og en dåse bjørnespray er åbenbart nok til at sende 24 personer på hospitalet.

Således blev 24 Amazon-ansatte indlagt onsdag formiddag, da en dåse med bjørnespray gik af på et lager i Robbinsville, New Jersey.

Det skriver BBC og The Guardian.

Uheldet skete, da en robot væltede dåsen og punkterede den.

I dåsen var der 255 gram capsaicin - et stof, der blandt andet findes i chilier. Det kan blandt andet give voldsom åndenød og få dig til at miste synet kortvarigt. Og netop det skete for nogle af Amazon-medarbejderne.

Ifølge BBC havde de ramte medarbejdere problemer med at trække vejret og havde sviende øjne og luftveje.

Dårlige arbejdsforhold
Udover at 24 personer måtte indlægges, var der også 30 personer, der måtte behandles på stedet. Ligeledes blev hele lagerhallens tredjesal evakueret.

- Alle de ramte medarbejdere er blevet eller forventes at blive udskrevet fra hospitalet i løbet af de næste 24 timer. Vores medarbejderes sikkerhed er altid vores topprioritet, og en fuld undersøgelse er allerede på vej, sagde Rachael Lightly, der er talsperson for Amazon, ifølge The Guardian.

Den udtalelse klinger formentlig hult for nogle. Amazon har nemlig været under voldsom kritik for at have dårige arbejdsforhold for deres medarbejdere i USA og England.

De britiske varehuse er også blevet kritiseret for at vægte krav om produktivitet højere end medarbejdernes sikkerhed, og mellem 2015 og 2017 blev der sendt 600 ambulancer til engelske Amazon-varehuse.

Amazon selv holder dog på, at de ikke har problemer med sikkerheden.

29 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere