Ville demonstrere mod islam: Endte med at blive grint ud af byen - se klippet her

Den islamkritiske gruppe, English Defense League, blev til grin, da modstanderne satte ind med det stærkste våben: Humor

Se den geniale reaktion her. Video: Twitter/Lorna Hughes

De var sure. De var kampklar. De var mange. Den islamkritiske, højreradikale gruppe 'English Defence League' (EDL, red.) var mødt talstærkt op i den nordengelske havneby Liverpool for at demonstrere mod Islam gennem byens centrum.

Men det endte slet, slet ikke, som de ville have det.

Ifølge Liverpool Echo var næsten 200 politibetjente, 25 mandskabsvogne, heste og hunde mødt op for at sikre fredelige demonstrationer.

Mange lokale var nemlig rasende over, at demonstranterne brugte angrebene i Manchester på at fremme had i byen, og derfor var en moddemonstration også mødt talstærkt op. Men hvor man ofte ser sådanne moddemonstrationer ende med brostenkast og vold i Danmark, satte de sig blot ned i Liverpool - på vejen mod centrum - og afspillede latterliggørende musik, nemlig det næsten legendariske tema til det klassiske 'The Benny Hill Show'.

Forstærkninger blev tilkaldt for sent og ledelsen havde undervurderet trusselsbilledet, lyder kritikken fra betjente, Ekstra Bladet har talt med. (Foto: Ekstra Bladet) 112 Autonome i voldsorgie: Vi var for få betjente til Jagtvej-demonstration

Efter at være blevet hånet af de fredelige moddemonstranter med store højttalere, der blokerede deres vej, endte EDL-medlemmerne med at vende om og finde et andet sted at demonstrere.

På Twitter får de heller ikke mange sympatibeskeder, men bliver videre latterliggjort:

915 kommentarer
Vis kommentarer