Ville flygte i kuffert: Bliver opdaget i lufthavnen

Peruviansk mands flugtplaner var ikke helt gennemtænkte

Det gik ikke helt efter rejseplanen, da en unavngiven peruviansk mand forsøgte at flygte fra landet ved at gemme sig i en kuffert, og få en ven til at tjekke ham ind i Jorge Chavez International Airport i Perus hovedstad Lima.

Engelske Mirror fortæller dog at vennen, ifølge lufthavnsmyndighederne, opførte sig mistænkeligt og virkede nervøs, hvilket fik betjente til at stille ham spørgsmål og bede om at få åbnet kufferten.

Trods protester og flere forklaringer på hvorfor kufferten ikke skulle åbnes, måtte han til sidst give sig og lyne kufferten op.

Her fandt betjentene en sammenkrøllet mand, som havde håbet på at forlade landet uden at blive opdaget, men i stedet blev hevet med til afhøring sammen med vennen, der tjekkede kufferten ind.

Ifølge politiet prøvede manden i kufferten at flygte fra Peru uden myndighedernes kendskab. Det vides dog ikke hvad årsagen til flugtforsøget var.


Denne marrokanske mand forsøgte at flygte til Spanien ved at gemme sig mellem to færgepropeller. Han blev dog opdaget ved havnen i Spanien.

Se også: TV: Sådan kan man også krydse grænsen...

12 kommentarer
Vis kommentarer