Ville imponere konen: Nu får han kørekort som 79-årig

En yderst heldig mand er blevet kørt rundt af sin kone i 58 år

Foto: Ritzau Scanpix.
Foto: Ritzau Scanpix.

79-årige Keith Limbert fra West Yorkshire, Storbritannien, har været gift med Anne i næsten 58 år.

I al den tid er det hende, der har siddet bag rattet, når parret skulle ud at køre.

- Hun har kørt mig til møder, og det betød også, at jeg kunne få en drink... eller to, fortæller han til den britisk avis Metro.

I 2015 fik 79-årige Anne desværre et alvorligt slagtilfælde, der gjorde, at hun ikke længere var i stand til at køre bil. Derudover blev hun for halvandet år siden diagnosticeret med brystkræft.

Anne skal derfor jævnligt på hospitalet for at modtage behandling mod kræften, og i den forbindelse tænkte Keith Limbert, at det nu måtte være tid til, at han fik taget sit kørekort, så han kunne gengælde de mange køreturer.

- Hun har passet på mig i lang tid, og jeg tror, det er på tide, at det er mig, der ser efter hende. Det skylder jeg hende, understreger han over for Metro.

Keith Limbert tog køretimer, da han var ung, men han nåede aldrig til den endelige køreprøve. Han startede derfor for nylig igen med køretimerne, men der skulle tre køreprøver til, før han bestod og dermed fik sit kørekort.

Nu kører han sine kone til hospitalet hver dag.

- Min mors slagtilfælde ændrede alt. Det er et nyt kapitel i deres liv, at far nu kan køre, siger parrets datter Shelly Bennett til Metro.

0 kommentarer
Vis kommentarer