Ville redde kæresten fra eksamen: Klædte sig ud som kvinde

20-årige Ayan Zhademov brugte paryk og makeup for at snyde lærerne og tage sin kærestes eksamen. Alt sammen i romantikkens navn

20-årige Ayan Zhademov  fik skaffet sig en paryk, makeup og han fik også presset sig ned i kærestens tøj. (Foto: All Over Press)
20-årige Ayan Zhademov fik skaffet sig en paryk, makeup og han fik også presset sig ned i kærestens tøj. (Foto: All Over Press)

Der er mange måder at være romantisk på, men Ayan Zhademov fra Kazakhstan valgte en noget utraditionel løsning, da han ville vise sin ubetingede kærlighed til sin 17-årige kæreste.

Den 20-årige mand havde gennem længere tid hørt kæresten klage over, hvor nervøs hun var for en kommende eksamen.

Ayan forsøgte først at dulme hendes eksamens-nerver ved at tale hende til ro, men da det ikke lykkedes, besluttede han sig for at træde i hendes sted ved den såkaldte 'Unified National Testing', der er afgørende for om studerende i Kazakhstan får lov til at læse på universitetet.

Se også: App mod eksamensangst får kritik

Den snarrådige ungersvend fik skaffet sig en paryk, makeup og han fik også presset sig ned i kærestens tøj. Trods en vis lighed, lykkedes missionen ikke:

- Vi kunne hurtigt se at der var noget galt og hev den studerende til siden for at udspørge hende. Vi troede i første omgang, at det var en kvinde, der forsøgte at tage en andens plads og havde ingen mistanke om at det var en mand vi stod overfor.

- I hvert fald ikke før han begyndte at tale. Selv om han forsøgte at tale med en høj kvindagtig stemme, var det tydeligt, at det var en mand, fortæller en talsmand for eksamens-rådet til Daily Mail.

Ayan Zhardemov blev fotograferet af ordensmagten efter hans fupnummer var blevet afsløret (Foto: All Over Press).
Ayan Zhardemov blev fotograferet af ordensmagten efter hans fupnummer var blevet afsløret (Foto: All Over Press).
 

Se også: Frit slag for at dope sig til eksamen

Ayan Zhademov er blevet idømt en bøde på godt 12.000 danske kroner for sit forsøg på at fuske, mens hans 17-årige kæreste først må tage den vigtige eksamen om et år.

Sådan ser Ayan Zhademov ud normalt. (Foto: Privat).
Sådan ser Ayan Zhademov ud normalt. (Foto: Privat).
 

En lokal forretningsmand, Olzhas Hudaibergenov, faldt dog for det romantiske aspekt ved historien og har derfor betalt halvdelen af bøden:

- Det er dejligt at se, at romantikken i den grad trives. Mon ikke Ayans kærlighedserklæringer fremover vil være mere lovlige?, fortæller han til internationale  medier.

Se også: Er du stresset over eksamen?

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere