Ville sende fræk SMS: Nøgen-selfie endte et helt galt sted

Robin fra Storbritannien var lidt for hurtig på tasterne, da han sendte sin nudist-selfie afsted, og endte med at vælge sin kammerat som modtager

Se, hvordan Robin reagerer, når han ser sit eget dickpic på vennens T-shirt (Foto: privat)

Fuld figur, som gud har skabt os. Sådan var manden Robin bag et såkaldt dick pic afbilledet i sin selfie. Måske var billedet af herlighederne ment som en hilsen til Robins udkårne, men i stedet fik han sendt selvportrættet til sin ven.

Vennen kunne have valgt at mobbe Robin, eller sende et lignede billede retur - i stedet gik han efter maksimal ydmygelse og den ultimative lærestreg.

Det er måske svært for nogle at forstå, hvorfor det overhovedet er populært at sende nøgenbilleder af sig selv og sin pik. I hvert fald er det  et tilbagevendende emne - ikke mindst i dameblade.

Kønsforsker Christian Groe fra RUC mener, at det kan bidrage til selvtilliden.

- For det første har det noget at gøre med, at mandens penis repræsenterer en helt bestemt form for mandighed. Den bliver et symbol på maskulinitet, hvor nogle mænd føler, at de får anerkendelse gennem deres lem, siger han til FEMINA.

Uanset hvad fik den her selfie stor opmærksomhed, idet Robins kammerat valgte at trykke en T-shirt med det tilsendte dickpic, lavet en falsk tatovering med samme på sit bryst og sidst men ikke mindst - offentliggøre opfindsomheden mens han, dillermodellen og resten af vennerne  var ude og drikke øl.

7 kommentarer
Vis kommentarer