Vinderen fundet: De laver landets bedste bøfsandwich

Restaurant Grisen i København har for andet år i træk lavet Danmarks bedste bøfsandwich

Restaurant Grisen på Nørrebro i København har for andet år i træk lavet Danmarks bedste bøfsandwich. (Foto fra Facebook)
Restaurant Grisen på Nørrebro i København har for andet år i træk lavet Danmarks bedste bøfsandwich. (Foto fra Facebook)

Restaurant Grisen på Nørrebro i København har får andet år i træk lavet 'Danmarks bedste bøfsandwich'. Det har dommerpanelet 'De brune riddere' netop offentliggjort på Facebook-siden 'Danmarks bedste bøfsandwich.

- I år er første gang vi har en regerende mester som har genvundet trofæet, hvilket borger for Grisens høje fokus på kvalitet. Faktisk har de et dagligt maksimum på hvor mange bøfsandwiches de sælger for netop ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover har Katrine Hjorth og Umut Ra Sakarya, som står bag Grisen, konstant udviklet og forbedret små detaljer - her bliver der ikke hvilet på de brune laurbær, udtaler medstifter af Danmarks Bedste Bøfsandwich Lasse Görlitz.

En begejstret dommer Frederik Lundberg uddyber:

- Sovsen smyger sig kækt rundt om den runde og spændte bolle, og den lægger sig i et kælent lag over festlighederne. Første hurtige smagsprøve af sovsen vidner om en fyldig og rig sovs, der har fået en voksen tilsmagning med saltbøssen. Det er en unik to-komponent-sovs, som er lavet af 50 procent bordelaise og 50 procent dansk sovs på flæskestegssky - den er så vild, at man drømmer om den!

Nummer to i konkurrencen blev Restaurant Kohalen fra Aarhus, mens Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg blev nummer tre.

Udover hovedvinderen er der også blevet kåret fem delvindere:

- Mest kælne brune sovs: Grisen på Nørrebro i København
- Svedigste løg: Spisehuset i Pagoden fra Ølgod
- Frækkeste boller: Restaurant Kohalen i Aarhus
- Mest flabede hakkedreng: Grisen på Nørrebro i København
- Syndigste syltevarer: Spisehuset i Pagoden fra Ølgod

Danmarks bedste bøfsandwich blev første gang kåret i 2012.

193 kommentarer
Vis kommentarer